pelagic

Pelagic Autopilot

Het Pelagic-systeem werd van de grond af ontworpen door offshore zeilers, om ten alletijden te werken . Je hoeft niet langer te werken met de flinterdunne en onnauwkeurige automatische piloten die een koers niet in ruige omstandigheden kunnen houden.

Het systeem bestaat uit de besturing unit, motoraandrijving en een actuator. Er volgt een lijst met inhoud.

Onze ultramoderne 9-assige gyro-autopilot maakt gebruik van gegevens van rollen, stampen en gierbewegingen om de bewegingen van de boot in elke toestand van de zee te volgen en te voorspellen, ongeacht of u hoge of ruime koersen zeilt. Het interne kompas werkt zolang het een 12 volt stroombron heeft en volledig onafhankelijk is van elk ander systeem op uw schip.

Voor degenen die de hoogste koers willen varen of de hoeken van vellen willen behouden ondanks de koppen van het kompas, kan The Pelagic System ook uw schijnbare N-windgegevens verwerken. NMEA 2K vereist een converter, zoals een Actisense NGW-1.

Het Pelagic-systeem wordt door offshore zeemannen over de hele wereld vertrouwd en installeer het vandaag op uw boot voor betere prestaties en veiligheid op zee.